17-23 EKİM HAFTASINDA BURCUNUZU NELER BEKLİYOR?
Güneş ve Venüs’ün Terazi burcunda son haftası ilişkiler adına atılması gereken adımları hızlandırabilir. Bu hafta ayrıca Satürn retrosu son buluyor.
PINAR ATMACA 17 Ekim 2022

Haftaya başlarken Yengeç burcunda ilerleyen ay merhamet duygularımızı öne çıkarabilir. Güneş’in Mars ile destekleyici açısı hızlı adım atmamızı sağlayabilir, özellikle ilişkilerimizle ilgili bir beklentimiz, isteğimiz varsa harekete geçme zamanı. Hemen ardından Venüs’ün Mars ile yine olumlu açısı ilişki ve ortaklıklar adına son derece destekleyici olabilir. İlişkileri başlatabilir, cesaret getirebilir.

Ay’ın Aslan burcunda ilerlediği 19 ve 20 Ekim’de tansiyon yüksek, üstelik Plüton hem Güneş hem de Venüs’ü karelerken, yani sert bir açı kurarken, ısrarcı, inatçı yanlarımızı bir miktar törpülememiz gerekebilir.

22 Ekim’de ise Güneş ve Venüs Terazi’nin son derecesinde yan yana geliyor, son anda kurtulan ya da kurtarılan ilişkilere tanık olabiliriz, aşk adına müjdeli bir gün de olabilir. Ancak Venüs Güneş’in yakıcılığı altındayken istek ve arzulardan yana abartılı davranmamaya özen göstermemiz gerekebilir. Haftayı kapatırken Satürn retrosu son buluyor. Artık Kova burcunda hızlı ilerleyecek olan Satürn iş ve sosyal hayatı hızlandırabilir.  



Haftalık burç yorumları

SON HABERLER