17-23 Haziran Haftasında Burcunuzu Neler Bekliyor?
Haftaya başlarken Venüs ve Merkür Yengeç burcuna ilerliyor. Ardından Güneş’in de bu burca ilerlemesiyle duygusallık yükseliyor.
PINAR ATMACA 17 Haziran 2024
Getty Images

Haftaya başlar başlamaz Yengeç burcuna ilerleyen Venüs ve Merkür ilişkilere ılımlı hava katıyor. Duyguları paylaşmayı ve konuşmayı seveceğiz gibi görünüyor. Koruyucu, kollayıcı, sarıp sarmalayan anaç özelliklerimiz iyice ortaya çıkabilir. Güneş’in Yengeç burcuna ilerlemesiyle birlikte bu özelliklerimizi ortaya koymak için kendimizi motive de hissedebiliriz. Yengeç dönencesi ve gündönümüyle birlikte en uzun günü de yaşayacağız. Güneş bu dönemde iyice ısıtacak ancak suyun yumuşaklığı yakan tarafını dengeleyecek. Suya yakın yerlerde olmak, deniz kenarları ruhumuza iyi gelebilir. Daha anlayışlı, empatik olabiliriz. Sevgiyi göstermekten ve yakınlıktan çekinmeyeceğiz.



22 Haziran’da ise Oğlak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay hedef ve planlarımıza işaret ederken iş, para, maddiyat konularını öne çıkarabilir. Sorumluluklarımızı ve yapmamız gerekenleri bize hatırlatan bir dolunay olabilir.




Haftalık Burç Yorumları

SON HABERLER