3-9 NİSAN HAFTASINDA BURCUNUZU NELER BEKLİYOR?
Bu hafta Terazi burcunda dolunay gerçekleşiyor, ilişkilerde farkında olmadığımız durumlar keşfedebiliriz.

PINAR ATMACA 03 Nisan 2023

Haftaya Başak burcunda ilerleyen Ay ile başlıyoruz. Çalışkan, üretken, pragmatik yanlarımızı öne çıkarabilir, fayda ve yardım odaklı hareket edebiliriz. İş ve para konularını toparlayabiliriz. Satürn ve Mars aralarında olumlu bir açı meydana gelirken kararlı ve azimli hareket edebiliriz.

6 Nisan’da Terazi burcunda dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay ikili ve bire bir ilişkilere dikkatimizi çekerken karşı tarafın beklentileri konusunda uyarıcı olabilir. Astrolojide yaralı şifacıyı temsil eden Kiron bu dolunayın başrolünde görünüyor. Özellikle ilişkilerin benliğimize, kişiliğimize verdiği yaraların farkına varabilir, destekleyici açılar sayesinde kendimizi iyileştirebileceğimiz yapıcı adımlar atabilir, enerjimizi ve motivasyonumuzu geri kazanabiliriz. Birlikte Koç burcunda yan yana ilerleyen Kiron, Güneş ve Jüpiter kendimizi geliştirmek ve gerçekleştirmek adına oldukça destekleyici, teşvik edici olabilir. Eğitim, kişisel gelişim fırsatlarını değerlendirebiliriz.

11 Nisan’da Venüs İkizler burcuna ilerliyor. 11 Nisan’dan itibaren karşımıza konuşmasından, sözlerinden, sohbetinden keyif aldığımız kişiler çıkabilir. Bu kişilerle aşk durumları da söz konusu olabilir ancak yüzeysel kalabilir, güvenmekte ve tutunmakta zorlanabiliriz.



Haftalık burç yorumları

SON HABERLER