30 Eylül-6 Ekim Haftası Burcunuza Neler Getiriyor?
Güneş tutulması şüphesiz bu haftaya damga vuruyor.
PINAR ATMACA 30 Eylül 2024

Haftaya başlarken Başak burcunda ilerleyen Ay üretkenliğimizi ortaya çıkarabilir. Mars ve Satürn arasındaki güçlü bağ ise işleri yoluna koymamızı, gerçekçi ve disiplinli bir şekilde hareket etmemizi, yapıcı bir şekilde yol almamızı kolaylaştırabilir. Bu dönemde Venüs, Mars ve Satürn arasındaki güçlü ve akıcı etkileşim duyguları yönetmemizi, anlamamızı sağlayabilir ve bu da iş gibi disiplin gerektiren konularda duygulardan sıyrılıp çok daha yapıcı hareket etmemizin yolunu açabilir.

2 Ekim’deki Güneş tutulması, Merkür etkisinde gerçekleşiyor. Özellikle eğitim alanında önemli açılımlar yapabilir, duygularımızın etkisiyle atamadığımız adımları atabiliriz. Zihnimize, aklımıza daha fazla güvenmemiz gerekiyor, mantıklı hareket edebiliriz. Ailenin ya da geçmiş yaşanmışlıkların etkisiyle atamamış olduğumuz adımlar varsa özellikle eğitim alanında bunları hayata geçirmek ilişkilerimize de farklı bir boyut katabilir ve mevcut ilişkimizde yeni bir döneme kapı aralayabiliriz. Güney yönlü bu tutulmada bunu sağlamak pek kolay olmasa da zihnimizi açık ve parlak tutmakta fayda olabilir.

Her şeyin ilişkiler ekseninde yürüdüğü bir dönemdeyiz. Tutulmanın ardından ilişkilerde tatlı bir uyum ve rehavet içinde olabiliriz. Hafta sonunda tutku ve heyecanlar ön planda olabilir. Kıskançlık ve öfke gibi duygulardan uzak durabilirsek güzel bir ahenk yakalayabiliriz.



Haftalık burç yorumları

SON HABERLER