AKREP BURCUNUN BAŞARILI OLACAĞI MESLEKLER
Akrep burcunun başarılı olacağı meslekler neler? Bu makalede bu sorunun yanıtlarına bakıyoruz. İşte astrolog Pınar Atmaca'nın kaleminden Akrep burcunun başarılı olacağı meslekler...
ÖZGE ÇOLAK 23 Şubat 2023
iStock

Astroloji Türkiye ve dünyada ilginin artarak sürdüğü bir alan. Burçlar, burç özellikleri, burç yorumları sıklıkla merak edilenler arasında. Bu makalede ise Akrep burcunun başarılı olacağı mesleklere mercek tutuyoruz. Peki Akrep burcunun başarılı olacağı meslekler neler? Hangi işler Akrep burcuna uygun? İşte astrolog Pınar Atmaca'nın kaleminden Akrep burcunun başarılı olacağı meslekler...

Akrep burcunun başarılı olacağı meslekler

  1. Astrolojide 8. Burç olan Akrep ölümü ve yeniden doğuşu temsil eder. Akrep enerjisi, barındırdığı güç ve mücadele olgusuyla dönüşümü getirir. Bu dönüşümü gerçekleştirmek üzere kendini ruhen öldürüp yeniden yaratabilen burçtur. Bununla bağlantılı olaraktır ki pek çok Akrep burcunun hayatında ölümle ilgili hikaye ve temalar önemli yer tutar.
  2. Akrep sabit bir burçtur. Dolayısıyla tutarlı, derin ve dayanıklı bir mücadele verir, hırslı ve azimlidir, yolundan kolay kolay dönmez, sabırlı ve yılmaz bir savaşçıdır. Pek çok Akrep'in hayatında biten bölümler ve sıfırdan başlayan dönemler görürüz. Akrep dönüştürmek için dünyaya gelmiştir. Cesur bir savaşçıdır ancak savaş yöntemi doğrudan ve görünür şekilde değil, çok daha derin, karmaşık, gizemli ancak etkili bir yöntemdir. Bu işler onu dedektiflik, polislik gibi alanlara yatkın kılar. 
  3. Dönüşüm arzusu ve mücadele gücü onu zaman içinde yıpratabilir ancak aynı oranda güçlendirir de. Büyük patron olmaya uygundurlar. Akrep'in tutkuları, sezgileri oldukça kayda değerdir. Hemen hiçbir şeyi unutmazlar ve içlerinde biriktirirler. Tarihçi olabilirler. Gizemli, çetrefilli, karanlık ve kapalı görünen şeylere karşı özel bir merakı vardır. Merak duygusu ise çok derin ve katmanlıdır. Onu ilgilendiği, takibe aldığı bir konu veya yoldan döndürmek çok zordur. Çok iyi sır tutar, ona söyledikleriniz onda gizli ve kapalı kalır. Bu özelliğiyle gerçek bir sırdaş ve dost olabilir. Son derece güvenilir ve sadık bir burçtur, sahiplendiği ve inandığı şeyi sonuna kadar savunur ve korur. Görünüm olarak sessiz ve sakin dururlar ancak gözleri ve bakışları etkileyicidir, bu da onların gizemini ve cazibesini artıran bir unsurdur. 
  4. Araştırmak ve sorgulamaktan kaçınmazlar, konsantrasyonları yüksektir. İyi bir mali analist, finansçı olabilirler, zira güvenilir ve ketum yönleriyle başkalarının parasını idare etme konusunda oldukça iyidirler. Akrep’lere uygun meslekler kimyagerlik, detektiflik, doktorluk, mühendislik, psikiyatristlik, psikologluk, güvenlik işleri, bankacılık ve finans olabilir. Kapalı, gizli her olay, açılması, ortaya çıkarılması gereken her konu, sırlar, araştırmalar ve tarih Akrep burcunun merakını cezbeder. 
  5. Derin içgüdüleri, güçlü sezgi ve hisleri onlara müthiş bir öngörü kazandırır. Hafızaları oldukça sağlamdır, bağlantıları çarçabuk kurarlar, şüpheci ve sorgulayıcı yaklaşımlarıyla çözülmesi en zor problemlerin dahi üstesinden gelebilirler. Karşısındaki kişilerin güvenilir olmasını beklerken, kendilerine bir yanlış yapılmadığı sürece son derece sadıktırlar. Konsantrasyon problemleri yoktur. Finans ve para işlerinde başarılı olabilirler. Ayrıca, iyi bir bilim insanı detektif, avukat, psikolog, psikiyatr, tarihçi, cerrah veya doktor olabilirler.


Elle astroloji sayfalarında ayrıca burç yorumları, tarot falı, yükselen burç hesaplama, burç uyumu, burçlara göre hediye önerileri, burç özellikleri ve doğum haritası konularını da bulabilirsiniz.

SON HABERLER