Balık Burcunda Neptünyen Bir Ay Tutulması
Tutulma aşırı duygusal etkiler getirebilir, gerçekçi yanımızı korumakta zorlanabiliriz.
PINAR ATMACA 17 Eylül 2024

Zodyağın son burcu Balık’taki bu tutulma bazı kapanış ve bitişlerin getirdiği duygusal bir kaosa işaret edebilir. İçinde bulunduğumuz durumu aşırı dramatize edebiliriz, bazı hayali arzu ve hedeflerin peşine düşebiliriz.

Neptün etkili bu güçlü Ay tutulması adeta teatral ve dramatik bir sahne yaratıyor. Ay tutulmaları da aslında birer dolunay ancak yarattığı farkındalık ve aydınlanma etkisi dolunaya göre daha güçlü ve uzun süreli. Doğum haritalarımızda Balık burcunun olduğu alanda yoğun bir dağılmaya tanık olabiliriz. Bu alanda artık tutunacak bir şeyimiz kalmamış görünebilir ve hayalleri gerçekten ayırmakta zorlanabiliriz.

Bu tutulma kontrolümüzün tamamen dışındaki etkilerle uğradığımız, maruz kaldığımız ve ister istemez mecburiyetten ödün vermek veya terk etmek zorunda bırakıldığımız, egomuzu ve kişiliğimizi tamamıyla kurban ettiğimiz bir alana ışık tutuyor. Kayıp ve zarar duygusu ve bir hayal kırıklığı getirebilir. Ancak her şey düşündüğümüz ya da hayalimizde canlandırdığımız kadar olumsuz olmayabilir. Dolayısıyla derhal toparlanıp, negatif düşüncelerden sıyrılıp yolumuza kaldığımız yerden devam etmemiz gerekiyor. Tutulmanın ardından Ay’ın Koç burcuna ilerlemesiyle yeniden aksiyona hazır hale gelebiliriz. Biraz düşe kalka ilerlememiz gereken bir dönemdeyiz. Ancak hayal gücünün girdaplarına kendimizi kaptırmayıp belirlediğimiz yolda hedeflerimize sahip çıkmalıyız.

Ay tutulmasının burcunuza etkileri

KOÇ
Neptünyen Ay tutulması geride bıraktıklarınıza işaret ediyor. Ancak duygusal boyutunu fazla abartmamalısınız. Her şey göründüğü kadar dramatik olmayabilir. Kurban ve mağdur hissiyatından kurtulmalısınız.

BOĞA
Neptünyen Ay tutulması vizyon ve hedeflerinizde vaz geçmek zorunda kaldıklarınıza ve geride bıraktıklarınıza işaret ediyor. Ancak duygusal boyutunu fazla abartmamalısınız. Her şey göründüğü kadar dramatik olmayabilir.

İKİZLER
Neptünyen Ay tutulması iş yaşamınızda, kariyerinizde, statü ve imajınızda vaz geçmek zorunda kaldıklarınıza ve geride bıraktıklarınıza işaret ediyor. Ancak duygusal boyutunu fazla abartmamalısınız. Her şey göründüğü kadar dramatik olmayabilir.

YENGEÇ


Neptünyen Ay tutulması seyahatler, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularda vaz geçmek zorunda kaldıklarınıza ve geride bıraktıklarınıza işaret ediyor. Ancak duygusal boyutunu fazla abartmamalısınız. Her şey göründüğü kadar dramatik olmayabilir.

ASLAN
Neptünyen Ay tutulması ortak maddi konularda vaz geçmek zorunda kaldıklarınıza ve geride bıraktıklarınıza işaret ediyor. Büyük bir güçten feragat etmiş olabilirsiniz. Ancak duygusal boyutunu fazla abartmamalısınız. Her şey göründüğü kadar dramatik olmayabilir.

BAŞAK
Neptünyen Ay tutulması ilişkinizle ilgili vaz geçmek zorunda kaldıklarınıza ve geride bıraktıklarınıza işaret ediyor. Büyük bir güçten feragat etmiş olabilirsiniz. Ancak duygusal boyutunu fazla abartmamalısınız. Her şey göründüğü kadar dramatik olmayabilir.

TERAZİ
Neptünyen Ay tutulması gündelik hayatınız, iş yaşamınız ve rutinlerinizde vaz geçmek zorunda kaldıklarınıza ve geride bıraktıklarınıza işaret ediyor. Büyük bir güçten feragat etmiş olabilirsiniz. Ancak duygusal boyutunu fazla abartmamalısınız. Her şey göründüğü kadar dramatik olmayabilir.

AKREP
Neptünyen Ay tutulması aşkta vaz geçmek zorunda kaldıklarınıza ve geride bıraktıklarınıza işaret ediyor. Büyük bir güçten feragat etmiş olabilirsiniz. Ancak duygusal boyutunu fazla abartmamalısınız. Her şey göründüğü kadar dramatik olmayabilir.

YAY
Neptünyen Ay tutulması ev ve aile konularında vaz geçmek zorunda kaldıklarınıza ve geride bıraktıklarınıza işaret ediyor. Büyük bir güçten feragat etmiş olabilirsiniz. Ancak duygusal boyutunu fazla abartmamalısınız. Her şey göründüğü kadar dramatik olmayabilir.

OĞLAK
Neptünyen Ay tutulması iletişim ve eğitim alanında vaz geçmek zorunda kaldıklarınıza ve geride bıraktıklarınıza işaret ediyor. Büyük bir anlatım, ifade gücünden feragat etmiş olabilirsiniz. Yanlış anlaşmalara maruz kalmış olabilirsiniz. Ancak duygusal boyutunu fazla abartmamalısınız. Her şey göründüğü kadar dramatik olmayabilir.

KOVA
Neptünyen Ay tutulması maddi alanda ve iş hayatında vaz geçmek zorunda kaldıklarınıza ve geride bıraktıklarınıza işaret ediyor. Büyük bir güçten feragat etmiş olabilirsiniz. Ancak duygusal boyutunu fazla abartmamalısınız. Her şey göründüğü kadar dramatik olmayabilir.

BALIK
Neptünyen Ay tutulması bireysel önceliklerinizde vaz geçmek zorunda kaldıklarınıza ve geride bıraktıklarınıza işaret ediyor. Büyük bir güçten feragat etmiş olabilirsiniz. Ancak duygusal boyutunu fazla abartmamalısınız. Her şey göründüğü kadar dramatik olmayabilir.

SON HABERLER