Primavera Sound 2024: Barselona'da Festival Ruhu
Carolina Vidal Levesque, Primavera Sound'dan bildiriyor!
ELLE ONLINE 20 Haziran 2024

Dünyanın en prestijli müzik festivallerinden biri olan Primavera Sound, Barselona'daki Parc del Fòrum'da 2024 festival sezonunu açtı. 134 farklı ülkeden katılımcı, İspanya'nın ve Avrupa'nın en büyük festivallerinden birinde eğlenceli bir şekilde yaz sezonunu açtılar. 268.000 katılımcının (geçtiğimiz yıldan 15.000 daha fazla) olduğu festivalde kültürel çeşitlilik, özgürlük ve sanat kutlandı.



2024 yılında sahne alan isimler arasında Lana del Rey, Troye Sivan, Charli XCX, Vampire Weekend, SZA ve Arca gibi çok sayıda yerli ve yabancı sanatçı vardı.

Festival, müzik performanslarıyla oldukça ilgi gördü ancak katılımcıların birbirinden özel stilleriyle de bir defileye dönüştü. Havalı görünmenin yanı sıra dans ederken de rahat olmanız gerektiğinden festivalin favori ayakkabılarından biri her zaman olduğu gibi spor ayakkabılar oldu. Ancak şort, jort, bol pantolonlarla kombinlenen çeşitli kovboy tarzı botları da gördük.

Elbiselerde ise dantel ve şeffaf detayların hüküm sürdüğü “lingerie” trendi sergilendi. Ayrıca bu sezonun en viral pantolonu olan adidas Firebird Loose'u ekose, gömlek ve elbiselerle kombinleyen bir cok moda ve trend tutkunu da dikkat çekti.

Peki siz bir sonraki festival için hangi kıyafeti seçerdiniz?




Yazı: Carolina Vidal Levesque

Fotoğraf: Selim Soysal



SON HABERLER