Hailey Bieber’in Rhode'u İle Claudia Schiffer Bir Arada
Rhode'un yeni ürünü Barrier Butter Balm’ın marka yüzü Claudia Schiffer oldu.
BUSE SARAY 20 Ekim 2024
Instagram

Hailey Bieber’in cilt bakım markası Rhode, yeni bir ürününü duyurdu ve kampasında 90’ların süper modeli Claudia Schiffer yer alıyor. Kariyeri boyunca 1000’den fazla derginin kapağında boy gösteren Schiffer, markanın yeni ürünü Barrier Butter Balm’ın yüzü oldu.










Bu gönderiyi Instagram'da gör











rhode skin (@rhode)'in paylaştığı bir gönderi



Rhode Barrier Butter Balm, nemi artırmak için bir arada çalışan 13 önemli bileşenle dolu. Bu bileşenler arasında cildin yüzeyine nüfuz etmesine yardımcı olmak için farklı boyutlarda beş moleküler ağırlığa sahip hyaluronik asit bulunuyor. Ayrıca, su çekme özelliğine sahip poliglutamik asit ultra dolgunluk sağlıyor ve besleyici bir emoliyan olan murumuru yağı, cildin su kaybını azaltıyor.







Bu gönderiyi Instagram'da gör











rhode skin (@rhode)'in paylaştığı bir gönderi




Ürün, dermatologlar tarafından test edilmiş ve komedojenik olmadığı onaylanmış. Aynı zamanda, Ulusal Egzama Derneği’nin Kabul Mührü’nü kazandı. Ayrıca çok amaçlı kullanıma sahip olduğunu da ekleyelim; Barrier Butter’ı vücudunuzun her yerine uygulayabileceksiniz.

Günlük kullanımda bu yoğun, nemlendirici balsam, cildi derinlemesine nemlendirerek gece boyunca etki gösteriyor. Cilt bariyerini güçlendirerek, 24 saat boyunca nemi hapsetmeye yardımcı oluyor, cildi yeniliyor ve dengeli bir duruma getiriyor. Kullanımı için, cilt bakım rutininizin son adımı olarak diğer ürünlerinizi kullandıktan sonra uygulamanız yeterli.

SON HABERLER