YENİ SEZON HIZ KESMİYOR
YENİ SEZON HIZ KESMİYOR
ELLE ONLINE 22 Ocak 2014






1999'dan bu yana önde gelen moda markalarına PR hizmeti veren L'Appart dün, bünyesinde bulundurduğu markaların 2014 İlkbahar-yaz koleksiyonlarını tanıttı.





L'Appart'taki Türk tasarımcılar arasında Aslı Filinta, Kaf'dan by Elaidi, Merve Bayındır ve Nizazi Erdoğan'ı; yabancı markalar arasındaysa hepimizin ayakkabılarıyla aşk yaşadığı Christian Louboutin, seksi ve rahat iç çamaşırları üreten Eres, ‘Less is more' mottosunu tasarımlarına yansıtan Cos'u sayabiliriz. Henüz bilmeyenler için de hatırlatalım: Cos'un ilk mağazası Zorlu Center'da açıldı! 





Yukarıda solda, L'Appart'ın yeni markalarından, minik ‘stylish' kızlara özel tasarımlar yapan LiaLea'nın pastel renklerdeki yeni koleksiyonunu görüyoruz. Sağdaysa yine Türk takı markası Ekria'nın yeni sezon aksesuarları var. Markanın erkeklere özel bir koleksiyonu da mutlaka görmelisiniz~








 Özellikle Türk tasarımcılarla aramızda oluşturduğu köprüyü çok önemsediğimiz L'Appart'ın PR'ını yürüttüğü isimlerden  Merve Bayındır, kendi markasını 2010'da kuran, şapka tasarlamaya giyim koleksiyonu tamamlamak için başlayan ama sonra bu alana daha çok konsantre olan genç yeteneklerden. Yukarıda da yine bugün tanıtılan ve Bayındır'ın gezi olaylarından etkilenerek tasarladığı saç aksesuarını görüyoruz.





Sağda ise artık yurtdışında da birçok ülkede tanınan Aslı Filinta'nın tasarımı var. Tasarımlarında sanattan ve Türkiye tarihinden ilham aldığını söyleyen Filinta, kullandığı baskılarla da bunu yansıtıyor. Rahat olan her şeyin trend olmaya başladığı ve dolayısıyla birçok tasarımcının koleksiyonunda yer verdiği sweatshirt'leri yukarıda sağda Aslı Filinta yorumuyla görüyoruz. Markaların tamamı hakkında bilgi almak ve koleksiyonlarını görmek içinse adres L'Appart'ın web sitesi: www.lappartpr.info
SON HABERLER