Kullanışlı ve Havalı: Denim Kargo Pantolonlar
Sokak modasının sevilen trendine modern yaklaşım daha da güçlendi.
BUSE SARAY 25 Ağustos 2023

Seviyor, sevmiyor… Sevilen tasarımcıların ikonik cepli pantolonları yeniden yaratması, modaseverleri ikiye bölmüş durumdaydı. Fakat yeniden canlanan bu eğilimle denim kargo pantolonlar, usul usul ilham panolarımıza sızdı ve 2023 sonbaharı trendlerinde de kendine yer edindi.



Son birkaç sezondur, trende modern yaklaşım daha da güçlendi. Modanın içindekiler bir zamanlar sıradan olan bu işlevsel parçayı, gardırobun olmazsa olmaz parçasına dönüştürdü.

Bu sezon üst giyimde basit örgülerle devam ederken, gardıroplarımıza taze bir bakış getirmek için alt giysilerde yeni şeyler arıyoruz ve kot kargo pantolonlar bunu fazlasıyla sağlıyor.


Denim kargo pantolonlarla stilinize yön vermeye hazır mısınız? Stil tüyoları ve sezonun koleksiyonlarından en sevdiğimiz parçaları inceleyebilirsiniz.





Denim kargo pantolonlar ile stil yaratmak

Kargo kot pantolonların neredeyse normal kot pantolonlar kadar çok yönlü olduğu, kısa trikolardan büyük beden blazerlere kadar her şeyle uyumlu olduğu ve ceplerin bolluğunun kıyafetlere ilginç bir boyut kattığını kabul edebiliriz.





Kot kargo pantolonunuzu sıkı bir korseli bluz, rahat spor ayakkabılar ve gümüş aksesuarlar ile tamamlayabilirsiniz.

Stilinize ikonik bir tasarımcı çantası (Fendi'nin daima sevilen Baguette Çantası gibi) ve deri terlikler gibi lüks aksesuarları ekleyebilirsiniz. Ya da bir çift topuklu ayakkabı, crop bir gömlek veya korse üst ile deneyebilirsiniz.




Denim kargo pantolonunuzu kombinlerken suni kürklerden de yardım alabilirsiniz. Peluş bir ceketle ya da tüylü bir şapka muhteşem olacaktır.

Bol kesimli siluetleri bir araya getirmeyi düşünün. Geniş kargo pantolonunuzu, favori geniş beyaz tişörtünüzle ve oversize bir bomber ceketle denemeyi unutmayın. Sivri burunlu topuklu ayakkabılar görünümü tamamlayacak.

 



Stil sahibi başka bir görünüm için katmanlamadan yardım alın. Kargo pantolonunuzu tamamlarken; grafik desenli bir hırkayı, denim bir ceketin altına giyin.

Sadeliğin içindeki sihri hatırlamak ve kargo pantolonların, kıyafetin ana odağı olmasını istiyorsanız... Mükemmel rahat görünüm için sade bir üst ve havalı bir güneş gözlüğünden yardım alın.



Zıt estetikleri bir araya getirmeyi seviyorsanız; kargo kotları, güzel kesimli bir üst veya şık bir örgü ile eşleştirin, topuklu ayakkabı ya da babet ve inci takı ile vurgulayın.




Sezonun koleksiyonlarından favorimiz olan en iyi 10 denim kargo pantolon...




1

ACNE STUDIOS
Eskitilmiş Boyfriend Kargo Kot Pantolon
790 €
net-a-porter.com

2

H&M
Geniş Yüksek Kargo Kot
699,99 TL
hm.com

3

LOL
Deva Jean
8.850 TL
lolofficial.com

4

BLUMARINE
Düşük Belli Denim Kargo Pantolon
515 €
mytheresa.com

5

ZARA
Orta Bel Trf Kargo Jean
1.199 TL
zara.com

6

PULL&BEAR
Çok Cepli Kargo Jean
1.699 TL
pullandbear.com

7

MASSIMO DUTTI
Yüksek Bel Palazzo Kargo Jean
1.999 TL
massimodutti.com

8

BERSHKA
Parlak Taşlı Kargo Jean
1.499 TL
bershka.com

9

STELLA MCCARTNEY
Kargo Cepli Düz Paça Jean
950 $
farfetch.com

10

THE ATTICO
Düşük Belli Dar Kesim Kargo Kot
1.334 €
harrods.com

SON HABERLER