Latte Kızı
Sokak modası ve podyumun favorisi olan "latte dressing" trendi stilinize kremsi bir dokunuş katıyor.
BUSE SARAY 26 Temmuz 2024
Getty Images

Sessiz lüks estetiğinin ana karakteri olan latte tonları, sezonun podyumlarını etkisi altına almakta hiç zorlanmadı. Latte'nin yumuşak tonlarını anımsatan "latte dressing" trendi, gösterişten uzak ama kaliteli ve dikkat çekici bir stil yaratmanın sırrını verdi. Nötr görünümlerle dolu, renk spektrumunun daha açık kahverengi tarafındaki silüetler,  ilham panolarının baş köşesine özgüvenli bir duruşla yerleşti.





Latte dressing, krem, bej ve yumuşak kahverengilerin ustaca harmanlandığı bir renk paletini kapsıyor. Aynı zamanda klasik ve zamansız bir tarz yaratmanın kolay bir yolu olarak görülüyor.


Yumuşak dokular, rahat kesimler ve zarif aksesuarlarla bu trend, sade ama bir o kadar da etkileyici kombinler oluşturmayı sağlıyor. Estetiğin heyecanlı yönü, detaylarda saklı sıcaklıkla kendini gösteriyor. Altın rengi aksesuarlar, camel tonlarında kemerler ve kahve tonlarında çantalarla kombinlerinizi zenginleştirebilirsiniz.



Farklı dokuları, tonları ve aksesuarları karıştırarak kendinize özgü bir latte paleti oluşturabilirsiniz. Bu küçük dokunuşlar, stilinizi tamamlayarak yenilikçi bir hava katmayı amaçlıyor.


 

SON HABERLER