BEYONCE’DAN ŞAŞIRTAN KARAR
Ünlü şarkıcı Beyonce vegan olmaya karar verdi, detaylar haberimizde.
ELLE ONLINE 10 Haziran 2015
Her yaptığı olay olan ünlü şarkıcı Beyonce, 8 Haziran sabahı ‘Good Morning America' adlı programda çok önemli bir açıklama yapacağını ve herkesin bilmesi gerektiğini duyurdu. Ünlü şarkıcının hayranları, programın başlangıç saatine alarm kurup açıklamanın ne olduğunu merakla beklediler.





Program başladıktan sonra, Beyonce uzun zamandır birçok diyet denediğini ama hiçbirinden olumlu bir sonuç alamadığını fakat son zamanlarda kendi ruhuna uygun olan beslenme biçimini bulduğunu söyledi. 33 yaşındaki Amerikalı şarkıcı ayrıca, kıvrımlarının olduğunu ve onları çok sevdiğini belirtti.  Şarkıcının, sonunda kendini bulduğu beslenme biçimi meğer veganlıkmış! Beslenme koçu Marco Borges'in, '22 Günlük Devrim' kitabını okuduğunu ve Borges'in tavsiyelerine uyup bir süredir vegan olduğunu belirten Beyonce, veganlıkta kendini bulmuş!





Beyonce'un, 1 ay önce Metropalitan Sanat Müzesi'nde yapılan etkinlikte giydiği tamamı transparan elbise (üstte), kıvrımları ve vücut hatlarından dolayı çok konuşulmuş ve bazı moda editörleri tarafından çok eleştirilmişti. Şarkıcının, bu yorumlardan etkilenerek böyle bir karar verdiği söyleniyor.





Ünlü şarkıcının bu kararı, hayranlarını pek mutlu etmedi. Şarkıcı daha önce de bu tarz açıklamalar yapıp yeni albüm ve turne haberleri verdiği için, herkesin beklentisi yine bu yöndeydi. Sabah çok erken bir saatte, sırf açıklamayı dinlemek için kalkan insanlar Beyonce'un tamamen vegan olma kararını duyunca büyük hayal kırıklığı yaşadı. Hayranları, Beyonce'un Instagram hesabındaki fotoğrafların altına sebve ve meyve ‘emoji'leriyle yorum yaptı. Ayrıca, Beyonce'un Nicki Minaj ile birlikte hazırladığı ‘Feeling Myself' isimli son parçasının klibinde Beyonce'un hamburger yerken görüntüsünü paylaşıp ‘Açıklama istiyoruz' dediler.





Açıklama yapar mı yapmaz mı bilemiyoruz ama, Beyonce'u kıvrımlarıyla sevdiğimizi itiraf ediyoruz!
SON HABERLER