Hailey ve Justin Bieber'ın İlk Bebeği Dünyaya Geldi
“Eve hoş geldin Jack Blues Bieber.”
BUSE SARAY 24 Ağustos 2024

Hailey ve Justin Bieber resmi olarak ebeveyn oldular. Hailey, çiftin ilk çocuğu olan bir erkek bebek doğurdu. Duyuruyu Justin'in Instagram hesabından yaptılar; Justin, bebeğin ayağının fotoğrafını “WELCOME HOME JACK BLUES BIEBER 🐻” başlığıyla paylaştı.



Bieber'lar, Hailey'nin hamile olduğunu nispeten geç bir dönemde açıkladılar. 9 Mayıs'ta, yenilenen yemin törenlerinden fotoğraflar paylaştılar; bu etkinlik aynı zamanda bir hamilelik fotoğraf çekimi olarak da gerçekleşti. Hailey'nin temsilcisi kısa süre sonra Hailey'nin o sırada altı aydan biraz fazla süredir hamile olduğunu söyledi. Sonraki aylarda, çift bebeklerinin cinsiyetini ve Hailey'nin kesin doğum tarihini kendilerine saklamayı tercih ettiler.

Beş yıllık evlilikleri boyunca Bieber'lar, birlikte bir aile kurma isteklerini kamuoyuna duyurdular. Geçen Ekim ayında Hailey, bir gün anne olma fikrinden heyecan duyduğunu belirtti ve “Bu, zamanı geldiğinde olacak bir şey” dedi.





Hailey ve Justin Bieber'ın Oğlunun İsminin Ardındaki Anlam

Justin ve Hailey Bieber'ın bebeklerinin adı "Jack Blues Bieber", aile geçmişi ve gelenekleriyle ilgili özel bir anlam taşıyor. Ve bebek Jack'in adı görünüşe göre çiftin hayatındaki çok özel birine saygı duruşunda bulunuyor, çünkü "Jack" Justin'in babasının göbek adı: Jeremy Jack Bieber.

Jack Blues Bieber aynı zamanda baş harflerinin "JB" olması şeklindeki aile geleneğini de sürdürüyor; şarkıcının üvey kardeşleri Jazmyn Bieber ve Jaxon Bieber'ın isimleri de bu geleneğe uyuyor.







SON HABERLER