HARPER, ANNESİ VICTORIA BECKHAM’IN STİLİNİ BEĞENMİYORMUŞ!
Harper, bir Posh Spice hayranı değil…
ALYA BARUTOĞLU 06 Temmuz 2022
Getty Images

Günümüzün en ünlü tasarımcıları arasından biri olsa da Victoria Beckham’ı her zaman Spice Girls’ün ‘Posh Spice’ ünvanlı kızı olarak hatırlayacağız. 2000’li yılların en popüler müzik gruplarından biri olan Spice Girls’ün ikonlarından biri olan Victoria Beckham, 90’lı yıllar stili, dans hareketleri ve duruşu ile döneme damgasını vuranlar arasında. Ama görünen o ki Beckham’ın kızı Harper, o zamanlarki stili konusunda bizimle aynı fikirde değil!



Kısa bir süre önce bir röportaj veren Beckham, 10 yaşındaki kızıyla Spice Girls kıyafetleri hakkında yaptığı sohbetten bahsetti. “Harper, makyaja ve crop-top’lara meraklı bir çocuk değil,” diyen Victoria Beckham, “Aslına bakarsanız, bana geçen günlerde, ‘Anne, senin Spice Girls’deyken birkaç fotoğrafını gördüm ve eteklerin kabul edilebilir değil. Gerçekten çok kısaymış,’ dedi,” diye ekledi. 



David Beckham’ın da kızı Harper’a katıldığını anlatan Victoria Beckham, “David hemen konuşmaya katılıp, ‘Kesinlikle Harper’ Gerçekten çok ama çok kısalardı,’ diye atladı. Harper gerçekten stilimden tiksiniyormuş gibi bir ifade bile yaptı. Ona bu tarz etekler giyip giymeyeceğini sorduğumda, ‘Kesinlikle hayır,’ dedi. Ama tabii bunu zaman gösterecek,” dedi. 




Spice Girls zamanlarından ‘throwback’ görseller paylaşmayı seven Victoria Beckham, en son Kraliçe II. Elizabeth’in Platin Jübile kutlamları için bir fotoğraf albümü paylaşmıştı. Geçen sene de en sevdiği Posh Spice kıyafetlerini paylaşan Victoria Beckham, kızıyla aynı fikirde olmadığının altını çizdi. 



Geçtiğimiz haftalarda 23. evlilik yıldönümlerini kutlayan Victoria ve David Beckham’ın Brooklyn, Romeo, Cruz ve Harper adında çocukları var. Röportajı sırasında sosyal medya ve mükemmel beden algısının kızı Harper’ı etkilemesinden çekindiğini anlatan Victoria Beckham, “Harper’ın sosyal medyası yok, bu yüzden henüz bunun için endişelenmemiz gerekmiyor. Ama insanların sosyal medyada ne kadar acımasız olduklarını görünce bu beni gerçekten korkutuyor. Harper, vücudunun değiştiği bir yaşa geldi bu nedenle aile içinde iletişimi devam ettiriyoruz ve etrafında iyi arkadaşları olduğuna emin oluyoruz. Ama yine de yalan söyleyemeyeceğim, bu durum gerçekten beni korkutuyor,” dedi. 

SON HABERLER