Intimissimi, Türkiye’de İlk ‘Pink’ Konseptli Mağazasını Açtı
İtalyan iç giyim markası, Abdi İpekçi Caddesi’nde bulunan mağazasını ‘Pink’ konsepti ile ile yeniden tasarladı.
ELLE ONLINE 16 Ekim 2024

İtalyan işçiliğini ve zerafetini simgeleyen iç giyim markası Intimissimi, İstanbul’un moda merkezi Abdi İpekçi Caddesi’nde bulunan Intimissimi mağazasını ‘Pink’ konsepti ile yeniden tasarladı. Türkiye'nin en büyük Intimissimi mağazası olma özelliğine sahip olan mağaza, aynı zamanda markanın ilk ‘Pink’ konseptli mağazası olarak kapılarını keyifli bir kutlama ile yeniden açtı.



Mağazanın açılışında, büyüleyici İtalyan işçiliği ve Intimissimi’nin sofistike tasarımları kutlanırken, konuklar İtalyan iç giyim dünyasının büyüleyici atmosferinde keyifli bir alışveriş deneyimi yaşadı. Davete, Poco Matcha tarafından hazırlanan ve mağazanın konseptiyle son derece uyum sağlayan çilekli matcha latte servisi eşlik etti.

Modern ve sofistike detaylarla zenginleşen mağaza, İtalyan zanaatkârlığının ve zarafetinin simgesi olan koleksiyonlarını feminen ve güçlü kadınlarla buluşturmayı hedefliyor. 'Pink' konsepti, Intimissimi’nin yenilikçi vizyonunu ve estetik anlayışını vurgularken, mağaza deneyimine renkli ve enerjik bir dokunuş katıyor.

Yenilenen Intimissimi mağazası, geniş iç mekânı ve ferah düzenlemeleri ile Intimissimi koleksiyonlarını rahatça keşfetme imkânı sunuyor. 

 


SON HABERLER