Max Mara, yeni reklam kampanyasıyla marka değerlerine vurgu yapıyor
Moda, sadece giyinmek değil, aynı zamanda bir ifade biçimidir. Max Mara, marka değerlerine vurgu yapan yeni reklam kampanyası ile ikonik ceketi Olimpia’yı tanıtmaktan mutluluk duyar.
ELLE ONLINE 30 Eylül 2024

Olağanüstü kadınlar için Olağanüstü Tasarımlar: Max Mara, kurulduğu günden beri tasarımlarıyla kadınların hayatlarına dokunarak, onların özgün benliklerini kucaklamalarına olanak tanıma misyonunu sürdürmeye devam ediyor. Olağanüstü kadınlar için tasarlanan her bir parça, markanın değerlerini ve her kadının içindeki potansiyeli yansıtabilme inancını barındırıyor.

Oliver Hadlee Pearch tarafından Londra’nın hareketli sokaklarında kadraja alınan “Max Mara Brand Values” reklam kampanyasının başrolünde Bibi Breslin’i görüyoruz. Hayatın inişli - çıkışlı anlarında kendi yolunu çizen karakterimiz, mükemmelliğin bir yanılsama olduğunu ve önemli olanın özgün tavrı yakalamak olduğunu bizlere kanıtlıyor.

Geniş omuzlu, oversized kesimiyle öne çıkan “Olimpia” ceket Yunan mitolojisinin en önemli kadın figürlerinden ilham alarak yalnızca bir ceket olmanın ötesine geçiyor. Aynı zamanda her kadının içindeki gücü ve özgüveni temsil ediyor. Kampanya, şehir yaşamının ritminde ilerleyen Bibi'nin hikayesiyle cesaret ve özgüven dolu bir mesaj veriyor: 'Korkmadan dene, çünkü yarınları şekillendirecek güç sende. Mükemmelliği unut, sen zaten olağanüstüsün.'

Bu bir reklamdır.

SON HABERLER