İkonik Birliktelik : Eastpak X Peanuts
Snoopy, Charlie Brown, Woodstock ve arkadaşları Eastpak x Peanuts koleksiyonunda!
ELLE ONLINE 10 Ekim 2024

Eastpak, Snoopy ve daha birçok ikonik karakterle hem çocukları hem de kalbi çocuk kalanları büyüleyerek hafızalara kazınan çizgi dizi ve roman serisi Peanuts ile ikinci iş birliğini yaparak çevre dostu yeni koleksiyonunu çıkardı. Nesilleri aşan çizgileriyle global kültür ikonu haline gelen Snoopy, Charlie Brown, Woodstock ve arkadaşları, Eastpak x Peanuts koleksiyonuyla şimdi Sneaks Up’ta.

Eastpak tarafından, %99 geri dönüştürülmüş kumaşlar ve aksesuarlarla tasarlanan Peanuts koleksiyonu Sneaks Up severlerle buluştu. Eastpak, bu ikinci iş birliğinde kullanıcıları yeni Peanuts koleksiyonuyla arkadaşlığın ve çocukluk anılarının mutluluğunu keşfetmeye davet ediyor.

Peanuts’ın ruhu hep çocuk kalanların çok seveceği nostaljik çizgileriyle Eastpak’in rahatlık ve stili, modern dokunuşlarla birleşiyor. Peanuts Çetesi’nin neşeli karakterlerini sergileyen Benchmark Single ve Oval Single kalem ve aksesuar çantalarıyla iş ve okul şimdi çok daha eğlenceli hale geliyor. Blanket M laptop kılıfı ile de darbelere ve çizilmelere karşı bilgisayarları korumayı vaade ediyor. Eastpak x Peanuts koleksiyonu, öğrencilerin ve gençlerin stilini çevre dostu çanta ve aksesuarlarla tamamlıyor.

 

SON HABERLER