YEMEK
Lüks Gastronomi Yolculuğu
Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da 8 ünlü şef ile unutulmaz Shang Brunch deneyimi…
ELLE ONLINELouis Vuitton'dan Sofralara Lüks Dokunuş
Buse SarayShangri-La Bosphorus, Istanbul’da "Taste of Shangri-La" Günleri Başladı
ELLE ONLINEYeni Sağlıklı Ve Eğlenceli Buluşma Noktası: Love Me
ELLE ONLINEMichelin Yıldızlı İtalyan Şef İstanbul'da
ELLE ONLINESanatsal Bir Ziyafet: Matilda Creations
Lezzet ile estetiği bir araya getiren Matilda Creations'ın hikayesini ve vizyonunu Kurucusu ve Kreatif Direktörü Eda Albant'tan dinliyoruz.
8 Ünlü Şef Shang Brunch Vol.3'te Bir Araya Geliyor
Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un merakla beklenen Shang Brunch Vol.3 etkinliği, gastronomi tutkunlarını Lübnan’dan İtalya’ya, Çin’den Türkiye’ye uzanan benzersiz bir gastronomi yolculuğuna çıkaracak.
Dünyaca Ünlü Şef istanbul'da!
Dünyaca Ünlü Şef Ali Al Hajj ile Lübnan mutfağı Shangri-La Bosphorus, İstanbul’a geliyor.
İtalyan Lezzetleri Serüveni
Shangri-La Bosphorus, Istanbul'da Executive Şef Giovanni Terracciano rehberliğinde gerçekleşen "Taze Makarna ve Pizza Atölyesi" ile İtalyan mutfağına dair incelikleri keşfedin.
Anadolu Mutfağına Modern Yorumlar
Four Seasons Hotel Sultanahmet’in imza restoranı Avlu, sürdürülebilir ve yerel ürün felsefesi ile yaratıcı lezzetlerden oluşan menüsünü misafirleri ile buluşturuyor.
Dünyanın En İyi Pasta Şefi Unvanına Sahip Roger Van Damme İle Özel Çay Saati
Michelin yıldızlı Het Gebaar'ın Şefi Roger van Damme, 10 Ağustos günü Four Seasons Hotel Bosphorus'ta özel bir çay saati menüsü sunuyor.
Yarımada Yolculuğunda Eskimeyen Lezzetler
Çeşme'nin lezzet mirasını geleceğe taşımak amacıyla hazırlanan “Yarımada Yolculuğunda Eskimeyen Lezzetler" kitabının tanıtım etkinliği IC Çeşme Marina’da düzenlendi.
Pera Thai Kitchen of Bua Khao, Bodrum Dibeklihan’da Açıldı
İstanbul’un en eski Tayland restoranı olan Pera Thai, Bodrum Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde hizmet vermeye başladı.
Shang Brunch Vol.2 İle Yeni Bir Gastronomik Deneyim: 18 Hands Brunch
Shangri-La Bosphorus, Istanbul; İtalyan mutfağından Hint mutfağına, Çin mutfağından Karadeniz mutfağına kadar geniş yelpazede sunulacak lezzetlerle yine unutulmaz bir brunch etkinliğine hazırlanıyor.
Claudio Chinali İle Özel Bir Gastronomi Deneyimi
Terrazza Italia’nın Executive Chef’i Claudio Chinali ile “Chef’s Table” etkinliği 6 Haziran'da gerçekleşecek.
Ist Too Ramazan Ayı Boyunca Menülerini Hatay Sultan Sofrası'yla Hazırlıyor
Uluslararası deneyim sunan IST TOO’nun iftar gelirlerinin bir kısmı ise Hatay Dostluk Kenti’ne bağışlanacak.
Address Istanbul'da Yeni Yıl
Address Istanbul, heyecanla beklenen yılbaşı gecesine farklı konseptlerle hazırlanıyor.
Caffè Nero’da Yeni Yıl Lezzetleri
Ödüllü İtalyan kahvesi ve İtalya’nın klasik kafelerinden aldığı ilhamla Caffè Nero, yılbaşı ruhunu yeni ürünleriyle mağazalarına taşıyor.
“Gastro Club Sunset” Gastronomi Tutkunlarını Bekliyor
Sunset Grill&Bar After, çarşamba ve cumartesi günlerini bir gastronomi deneyimine dönüşüyor.
Beklentilerin Ötesinde Bir Çikolata Deneyimi: Beymen Chocolate
Lüks moda ve gastronomi dünyasının en yeni iş birliğini Beymen Group CEO’su Elif Çapçı ve Butterfly Chocolate Kurucusu Ebru İpekçi anlatıyor.
Four Seasons Hotel Sultanahmet Ve Bay Nihat Bir Arada
Four Seasons Hotel Sultanahmet ile Cunda’nın sevilen markası Bay Nihat, sizi 19-20-21 Ekim günlerinde Kuzey Ege mutfağının lezzetlerini deneyimlemeye davet ediyor.
Şık Ve Sofistike Bir Kaçış: Fenz
İstanbul’da yerli yeni bir restoran markası...
Four Seasons Sultanahmet'te Kapadokya Lezzetleri
Dünyanın en iyileri listesinde yer alan Four Seasıns Hotel Sultanahmet ve Museum Hotel Kapadokya lezzetleri için buluştu.
BALAT’TA DÖNÜŞÜMÜ BAŞLATAN MEKAN: FORNO
Balat’ın tarihi sokaklarında bir lezzet geleneği…
BİR AYVALIK MUTFAĞI HİKAYESİ
Gastronomi keyfi, bu yaz D-Resort Ayvalık’ın yenilenen restoranı NESİL 1970'te yaşanıyor.
FOUR SEASONS HOTEL BOSPHORUS VE JO MALONE LONDON’DAN ÖZEL ÇAY SAATİ
Four Seasons Hotel Bosphorus, Jo Malone London’ın 5 imza kokusundan ilham alan çay saati menüsüyle özgün kokuları yaratıcı lezzetlerle buluşturuyor.
D-RESORT GÖCEK’TE ÖZEL BİR GASTRONOMİ DENEYİMİ
12-16 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek ‘Chef Pop-Up’ kapsamında Murat Deniz Temel özel tadım menüsünü sunacak.
ARZUM AIRTASTY XL SICAK HAVA FRİTÖZÜ İLE YAZ SOFRALARINA HAFİF LEZZETLER
Sevdiğiniz tarifleri hızlı, kolay ve sağlıklı bir şekilde hazırlayın.
FOUR SEASONS SULTANAHMET’TE GASTRONOMİK BİR DENEYİM
Malatya'nın sevilen lezzetlerini Four Seasons Sultanahmet'te deneyimleyin.
OCTO YAZA HAZIR
JW Marriott Istanbul Bosphorus’da yer alan Octo yenilenen menüsü ile yaz sezonunu açıyor.