YEMEK

The Peninsula'dan Özel Gastronomi Serisi
YEMEK

The Peninsula'dan Özel Gastronomi Serisi

“Three Chefs, Three Feasts by The Peninsula” ekim ayında İstanbul'a geliyor.

Şevval Akyüz 06 Ekim 2025
Fransız Peynirinin Ustası İstanbul’da
YEMEK

Fransız Peynirinin Ustası İstanbul’da

Four Seasons Hotel Bosphorus, Fransız peynir geleneğinin önde gelen temsilcilerinden Fromagerie Antony’nin beşinci kuşak ustası Jean-François Antony’yi ağırlıyor.

ELLE ONLINE 25 Eylül 2025
"A Table On Mange": İstanbul’un Değişen Sofralarında Buluşmak
YEMEK

"A Table On Mange": İstanbul’un Değişen Sofralarında Buluşmak

Mekanlar değişiyor, yüzler farklılaşıyor ama masalar birlikte yemenin verdiği sıcaklığı taşımaya devam ediyor. 11 Eylül akşamı sofra bu kez Arnavutköy Kavanoz’da kuruldu.

Berrak Zeynep Yılmaz 13 Eylül 2025
Pazar Kahvesi İçin Keşfedebileceğiniz 6 Yer
YEMEK

Pazar Kahvesi İçin Keşfedebileceğiniz 6 Yer

Spontane kahve buluşmaları için aklınızda tutmak isteyebileceğiniz yerler hakkında konuştuk.

Şevval Akyüz 13 Eylül 2025
Yemek Bizi Değiştirir!
YEMEK

Yemek Bizi Değiştirir!

Yemek hayatımızda modumuzu -kısacası bizi- en çok etkileyen faktörlerden biri. Özellikle de kendimize ya da sevdiklerimize yapıyorsak...

ELLE ONLINE 07 Eylül 2025
İstanbul’un En İyi Buluşma Mekanları
YEMEK

İstanbul’un En İyi Buluşma Mekanları

İstanbul sadece tarihi ve manzarasıyla değil, romantik buluşmalar için sunduğu mekanlarla da büyülüyor. İşte çiftlerin favorisi olabilecek adresler…

ELLE Türkiye 06 Eylül 2025
"The Peninsula Brunch" Yeniden Başlıyor
YEMEK

"The Peninsula Brunch" Yeniden Başlıyor

The Peninsula Istanbul, 7 Eylül’den itibaren Tarihî Yarımada manzarasına karşı pazar brunch’larını yeniden misafirleriyle buluşturuyor.

ELLE ONLINE 02 Eylül 2025
Kapadokya’nın Kalbinde Sürdürülebilir Bir Gastronomi Hikâyesi: Lil’a
YEMEK

Kapadokya’nın Kalbinde Sürdürülebilir Bir Gastronomi Hikâyesi: Lil’a

Gastronomi haritasında yeni bir rota olan Lil’a, Kapadokya’da Anadolu’nun unutulmaya yüz tutmuş tatlarını modern ve sürdürülebilir bir mutfak anlayışıyla keşfe açıyor.

ELLE ONLINE 01 Eylül 2025
Glutensiz Beslenenler İçin İstanbul Rehberi
YEMEK

Glutensiz Beslenenler İçin İstanbul Rehberi

Glutensiz beslenenler için İstanbul’daki en iyi kafe ve restoranları keşfediyoruz. Sağlıklı, lezzetli ve şık seçeneklerle dışarıda yemek pekala mümkün!

Berrak Zeynep Yılmaz 18 Ağustos 2025
Kapadokya, 2026 MICHELIN Rehberi’nde Türkiye’nin Yeni Gastronomi Rotası Olarak Öne Çıkıyor
YEMEK

Kapadokya, 2026 MICHELIN Rehberi’nde Türkiye’nin Yeni Gastronomi Rotası Olarak Öne Çıkıyor

Kapadokya, zengin yerel mutfağı ve eşsiz atmosferiyle MICHELIN Rehberi’nin 2026 seçkisine katılarak İstanbul, İzmir ve Muğla’dan sonra Türkiye’nin dört büyük gastronomi destinasyonundan biri oldu.

Berrak Zeynep Yılmaz 07 Ağustos 2025
Şefin Özel Reçetesi: Matcha Sütlaç
YEMEK

Şefin Özel Reçetesi: Matcha Sütlaç

Izaka Terrace Head Chef’i Serhat Eliçora, ELLE.com.tr okurları için matcha ile hazırlanan özel bir sütlaç tarifi paylaşıyor.

ELLE ONLINE 07 Ağustos 2025
Üç Şehir, Üç Şef, Üç Menü
YEMEK

Üç Şehir, Üç Şef, Üç Menü

Avrupa'nın seçkin mutfaklarını The Peninsula sofralarında buluşturan Michelin yıldızlı üç usta şef, duyulara hitap eden bir gastronomi deneyimi yaşatıyor.

ELLE ONLINE 13 Temmuz 2025
Amaya İstanbul'da Sınır Tanımayan Tatlar
YEMEK

Amaya İstanbul'da Sınır Tanımayan Tatlar

Yenilenen menüsüyle mutfak dilini tazeleyen Amaya İstanbul, Etiler’in gastronomi haritasında öne çıkıyor.

Buse Saray 12 Temmuz 2025
Pantheon’un Akdeniz Esintili Yeni Menüsü
YEMEK

Pantheon’un Akdeniz Esintili Yeni Menüsü

Kuruçeşme'de konumlanan Pantheon’un yeni menüsü, sezon ürünlerine dayalı sade ama dengeli tatlar sunuyor.

ELLE ONLINE 17 Mayıs 2025
Baharda Nasıl Beslenmeliyiz?
YEMEK

Baharda Nasıl Beslenmeliyiz?

Kıştan bahara geçişte enerji seviyemizi korumak, bağışıklığımızı güçlendirmek ve vücudumuzu yenilemek için neler yapabileceğimizi Uzman Diyetisyen Nilay Keçeci’ye sorduk.

ELLE ONLINE 16 Mayıs 2025
Mezkla'da Öğle Vakti
YEMEK

Mezkla'da Öğle Vakti

Şehrin ortasında lezzetli bir mola...

Buse Saray 05 Mayıs 2025
 218 Yıllık Bir Gelenek: Tatlı Bir Miras
YEMEK

218 Yıllık Bir Gelenek: Tatlı Bir Miras

İstanbul’un köklü şekerleme markalarından biri olan Şekerci Cafer Erol'un beşinci kuşak temsilcisi Hakan Erol ile geçmişi, bugünü ve geleceği konuştuk.

Buse Saray 13 Şubat 2025
Ünlü Fransız Pasta Şefi Aurélien Rivoire İstanbul'da
YEMEK

Ünlü Fransız Pasta Şefi Aurélien Rivoire İstanbul'da

Şekersiz ve sağlıklı çikolata konseptiyle dünya çapında bilinen Pasta Şefi Aurelien Rivoire aşkın başkenti Paris'ten Shangri-La Bosphorus, Istanbul'a romantizmi getirdi.

ELLE ONLINE 12 Şubat 2025
Boğaza Karşı Lezzet Dolu Deneyimler
YEMEK

Boğaza Karşı Lezzet Dolu Deneyimler

Four Seasons Hotel Bosphorus’ta, İstanbul Boğazı’nın muhteşem manzarası eşliğinde lezzetli ve keyifli anlar yaratın.

ELLE ONLINE 06 Şubat 2025
Ritmin, Lezzetin ve Sanatın Kesişim Noktası: Mezkla
YEMEK

Ritmin, Lezzetin ve Sanatın Kesişim Noktası: Mezkla

İstanbul’un yeni ritmi Mezkla, gastronomi, sanat ve müziği bir araya getirerek şehrin dinamik ruhuna zarif bir dokunuş sunuyor.

ELLE ONLINE 21 Ocak 2025
İkonik Ve Geleneseksel Bir Lezzete Özel Deneyim
YEMEK

İkonik Ve Geleneseksel Bir Lezzete Özel Deneyim

Pekin Mutfağı uzman Executive Şefi Yuan Chao Ying, 40 yılı aşkın deneyimiyle ikonik Pekin ördeği tarifini ve Çin mutfağına özel tadım menüsünü gastronomi tutkunları ile buluşturacak.

ELLE ONLINE 07 Ocak 2025
 Ege'nin Asırlık Tariflerinden Dünya Çapında Başarı
YEMEK

Ege'nin Asırlık Tariflerinden Dünya Çapında Başarı

Kültürel mirasa, zanaatlere ve toprağa sahip çıkmayı misyon edinen Simay Bülbül, zengin Ege mutfağının hazinelerini "Ege’den Miras Sofralar" kitabında sevenleriyle buluşturuyor.

ELLE ONLINE 18 Aralık 2024
Kapadokya'da Özel Bir Gastronomi Yolculuğu: "Şefler Müzede"
YEMEK

Kapadokya'da Özel Bir Gastronomi Yolculuğu: "Şefler Müzede"

Museum Hotel'in Türkiye'nin ve dünyanın yaratıcı şeflerini bir araya getireceği "Şefler Müzede" gastronomi buluşmalarının konuğu Şef Yılmaz Öztürk…

ELLE ONLINE 18 Aralık 2024
Godiva Çikolata Şefi Ilse Wilmots İle Sıra Dışı Bir Deneyim
YEMEK

Godiva Çikolata Şefi Ilse Wilmots İle Sıra Dışı Bir Deneyim

Godiva’nın dünyadaki üç şefinden biri olan Ilse Wilmots, İstanbul’daki Godiva Cafe’lerde çikolata severlerle buluşuyor.

ELLE ONLINE 11 Aralık 2024
Lüks Gastronomi Yolculuğu
YEMEK

Lüks Gastronomi Yolculuğu

Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da 8 ünlü şef ile unutulmaz Shang Brunch deneyimi…

ELLE ONLINE 14 Kasım 2024

Dergide Bu Ay

ELLE Ekim 2025 Sayısı Çıktı!

ELLE Ekim 2025 Sayısı Çıktı!

Ekim kapağımızda Enfes Bir Akşam’ın iki güçlü ismi bir arada: Aslı Enver & Engin Akyürek.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.