Shang Brunch Vol.2 İle Yeni Bir Gastronomik Deneyim: 18 Hands Brunch

Shangri-La Bosphorus, Istanbul; İtalyan mutfağından Hint mutfağına, Çin mutfağından Karadeniz mutfağına kadar geniş yelpazede sunulacak lezzetlerle yine unutulmaz bir brunch etkinliğine hazırlanıyor.

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 05 Haziran 2024
Shang Brunch Vol.2 İle Yeni Bir Gastronomik Deneyim: 18 Hands Brunch

Shangri-La'nın ünlü Asya misafirperverliğini Türkiye'nin zengin yerel kültürüyle harmanlayan Shangri-La Bosphorus, Istanbul; Anneler Günü’nde ilkini gerçekleştirdiği özel brunch etkinliğinin ikincisini 9 Haziran Pazar günü düzenliyor. IST TOO’da gerçekleşecek "Shang Brunch Vol.2"de, misafirler İtalyan mutfağından Hint mutfağına, Çin mutfağından Türk mutfağına kadar 9 Executive Şef'in imza lezzetlerini tadarken canlı caz müziğinin keyfini çıkaracak.  Shang Brunch Vol.2; canlı istasyonlar, çocuklara özel aktiviteler ve özel kokteyller ile yine festival tadında olacak.



Shang Brunch Vol.2’de; Shangri-La Bosphorus, Istanbul Executive Şef’i Giovanni Terracciano ve Shang Palace Chef de Cuisine’i Lu Cheng, İtalyan mutfağını temsilen Marcello Executive Şef’i Luigi Mariconda, Hindistan mutfağını temsilen Musafir Executive Şef’i Imran Rana,  Türk mutfağını temsilen EKS Mutfak Akademisi Şef’i Eyüp Kemal Sevinç ve Olden 1772 Executive Şef’i Aykut Can Akın, Karadeniz mutfağını temsilen Fora Samsun Şef’i Abdullah Erdemir, İtalyan peynirleri sunumuyla Napoli Antica Şef’i Cosimo Rotolo ve Healthy & Alkaline kategorisini temsilen Miyase Bülbül yer alacak.


İmza lezzetler Shang Brunch Vol.2’de

Festival tadında gerçekleşecek Shang Brunch Vol.2’de; Luigi Mariconda’nın patatesli ve provola; yumurta, mozzarella, bezelye ve çeri domatesli pirinç salatası, somon pancarlı gravlax; gorgonzola peynirli, armut ve cevizli ıspanak salatası ve patlıcan parmigianadan oluşan menüsü misafirlere canlı istasyonda sunulacak.

Shang Palace’ın ünlü şefi Lu Cheng’in menüsünde fırında kızartılmış bütün Pekin ördeği, ballı sos ile marine edilmiş barbekü tavuk, dana kemik sulu Çin eriştesi, buharda pişirilmiş tavuk ve karidesli Çin mantısı ve acı soslu kızarmış soya tofusu yer alacak.

Imran Rana’nın menüsü ise Hint baharatlarıyla marine edilmiş ızgara tavuk parçaları, nohut körisi, kimyonlu kuru patates, bahçe bezelyeli aromatik pilav ve tereyağ soslu tavuktan oluşacak.


Shang Brunch Vol.2 organizasyonu, 9 Haziran 2024 Pazar günü 12:30 – 16:00 saatleri arasında Shangri-La Bosphorus, Istanbul,  IST TOO’da düzenlenecek. Rezervasyon ve detaylı bilgi için +90 212 275 88 88 nolu numaradan veya  [email protected] mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

 


SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE 300. Sayı Çıktı!

ELLE 300. Sayı Çıktı!

300. Sayımızın konuk baş editörü ve kapak kızı Serenay Sarıkaya!

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.